Wishlist Beautyglossparty!

Hee!

Ik weet niet of jullie het al wisten, maar ik ga naar de beautyglossparty samen met een vriendin (We Love Imperfection) en ik ben de dagen echt aan het aftellen! Aaah! Over 3 dagen is het zover, eindelijk, nadat ik in januari kaartjes heb bestelt!!! In iedergeval, ik MOET een wishlist hebben, anders dan ga ik alles kopen wat los en vast zit (wat ik zelf niet erg vind, maar het is wel erg jammer voor mijn bankrekening ;) ) en het is fijn om iets te hebben waar je je aan kan houden. Ik bedoel, niet dat ik me helemaal aan die lijst ga houden, want dat lukt me toch niet :p maar het is gewoon handig, want er zijn ook een paar dingen de ik wel echt wil kopen en ik weet nu dan datik ze door alle opwinding vergeet. Ik heb samen met Ella ( Spring Vibes ) tijdens bijna elke les een wishlist gemaakt, maar het was steeds niet goed genoeg vond ik en ik dacht, als ik het hier zet, kunnen jullie mis ook nog tips geven van dingen die ik echt MOET kopen! Haha, lang verhaal, in iedergeval, mijn wishlist! :

– It Started With A Kiss van Lush. Dit is een soort liptint met een supergoed pigment. Ik heb hem wel eens zien liggen in de winkel, maar ik ga hem nu ook echt kopen!

–  Ik moet ook echt een goede foundation hebben. Zelf vind ik het heel moeilijk om de foundation te pakken die echt bij mijn huid past. Daarom ga ik het daar kopen, zodat ik me kan laten adviseren. Ook weet ik nog niet van welk merk ik dat wil. Weet iemand welk merk goed is en op de BGP is?

– Ik wil sowieso een Sleek Palette. Ik heb er nog geen en ik heb er zoveel goeds over gehoord. Ook wordt ik door Ella als een soort van gek verklaard als ik geen sleek palette ga kopen, hihi :) . Ook hier heb ik nog geen idee welke, ik vind het moeilijk om te beslissen op basis van plaatjes uit webshops. Dan wach ik liever totdat ik het in het echt kan zien!

– Glossybox is er ook, en ik weet nu al dat ik geen abonnement erop ga nemen, want ik vind het gewoon zonde omdat er waarschijnlijk ook producten inzitten die ik helemaal niks vind of waar ik niks aan heb. Wel kan je daar op het feest een losse Glossybox kopen voor 7,50 terwijl ze normaal 10 euro zijn. Ik ga kijken of er producten inzitten die ik fijn vind of die ik wel een keertje wil proberen.

– Ook ga ik zeker langs Rimmel. Rimmel komt op het feest namelijk met een supergoed actie: 3 producten voor 15 euro!! Wauw, dat is echt vet, vooral als je bedenkt dat normaal een Rimmel product rond de 10 euro kost :) . Sorry hoor, maar ik wordt gewoon zoo vrolijk van deze party! Ik heb er zoo veel zin in :). In ieder geval, ik weet nog niet precies wat ik van Rimmel ga kopen, maar ik hoef hier ook niet heel lang over na te denken om antwoord op de vraag te geven óf ik wat bij Rimmel ga kopen.

– Het volgende wat ik wil, hoort niet helemaal thuis op een beautyfeestje, maar ik wil zoo graag een nieuwe schooltas, dat ik nu mijn kans ga grijpen :). En omdat je al hebt kunnen lezen ( hier ) dat My New Bag naar de bautyglossparty komt, raad je het al, ga ik een nieuwe schooltas uitzoeken! Ook hier vind ik het fijn dat het in het echt is, en ik me dus niet zorgen hoef te maken of de tas wel stevig genoeg is en graat genoeg.

 

– Als laatste punt van mijn absoluut-zonder-twijfel-kopen-lijst wil ik graag wat nieuwe kwasten. Ik weet hiervan ook nog niet welk merk, maar ik heb nu gewoon echt weinig kwasten en vind het ook niet fijn om tussendoor steeds al mijn kwasten te moeten schoonmaken omdat ik geen andere op dat moment heb om te gebruiken.

Zo, best wel veel hihi, en dat te bedenken dat ik ook nog een goodiebag mee naar huis krijg!

Wat staat er op jullie wishlist?

xx just a girl.

Advertenties

3 thoughts on “Wishlist Beautyglossparty!

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s