Bijna vakantie! What to do?

Hee!

Hehe, eindelijk is het zover! Vandaag voor het laatst een dagje naar school en dan heb ik alweer vakantie! Superleuk en ik heb er heel veel zin in. Ik had 2 weken geleden proefwerkweek en ik ben zoo blij dat dat er op zit! Nu ben ik wel toe aan wat ontspanning, en ik ga dan ook superleuk, naar Spanje! Ik heb er heel veel zin in, want een vriendin van mij gaat ook en dan kunnen we daar lekker gezellig shoppen! Ik vind het wel heel jammer dat ik Koninginnendag mis, meeh.

Voor sommige mensen ligt het heel erg voor de hand wat ze gaan doen in hun vakantie, ze gan op reis of relaxen. Maar soms zit er net een dagje tussen dat je niet weet wat je moet doen. Hier wat leuke tips voor een leuke, creatieve en actieve vakantie!

In de vakantie rust je natuurlijk uit, dus laat je gezicht ook meegenieten! Kies uit de maskertjes die je hebt, of gas van tevoren nog even shoppen bij bijvoorbeeld De Tuinen. Voordat je het masker aanbrengt op je gezicht is het handig om eerst een stoombad te nemen. Super ontspannend en rustgevend. Je kan ook bijvoorbeeld bij de Lush speciale tabletten kopen om in het stoombad te doen zodat je ook een lekker geurtje hebt. Waarom is het beter om van tevoren een stoombad te nemen? Hierdoor gaan je porien openstaan en kan je huid het masker beter opnemen waardoor het meer effect heeft. Je kan heel makkelijk zelf een stoombadje maken door een bak met net niet kokend water te nemen er boven te hangen met je hoofd, en er dan nog een handdoek overheen. Zo blijft de stoom hangen tussen de bak en de handdoek. Na dat je het maskertje heb laten intrekken, kan je het bv. afspoelen onder de douche.

We weten het allemaal, het is nog maar net lente, maar ook de zomer komt eraan! Dus waarom zou je niet alvast oefenen in leuke manieren van sjaaltjes om je hoofd knopen? Je kan het op zo veel verschillende manieren doen en wat is er nou vrolijker dan een superkleurig sjaaltje in je hoofd! ik heb hem hier om mijn hoofd geknoopt en op de aachterkant vastgemaakt. Dit is ook leuk om samen met een vriendin te doen, dan kan je je daarna superfashionable voelen en door de stad lopen met jullie hippe hoofddeksels!

Ook superleuk om te doen als je een dagje alleen thuis bent. Nu kan je lekker experimenteren met make-up, en wie wil dat nou niet? Kies een look die wel bij jou past maar waarvan je toch vind dat het een hele nieuwe jij is. Hier heb ik gekozen voor een ooglook geinspireerd op een blogpost van Miss Lipgloss waarin zij uitlegde hoe je een normale ookglook iets extra’s kan geven, met de kleur die nu helemaal in is: pastel. Ik heb toch voor een simpele look gekozen omdat ik mijn lippen ook wel een beetje had aangezet. Ik heb de oogschaduw aangebracht met een natte eyeliner kwast. Zo kan je van een dagelijks look binnen no time een feestlook maken!

Ik kom echt op rust als ik een boek lees. Ik weet niet precies waarom, maar dan kan ik me gewoon verdiepen in dat boek en de wereld om me heen vergeten. Lekker buiten in de zon zitten, bijbruinen en een leuk boek lezen over bijvoorbeel mode of beauty. Daar knap ik echt van op! Zoek daarom een leuk boek wat jou aanspreekt want je moet natuurlijk wel lezen wat je zelf leuk vindt.

Hoe  lelijk het weer is, met een vrolijk kleurtje op je nagels wordt je al een stuk vrolijker! Kies voor een kleurtje uit de new York Colours lijn, want dat zijn de leukste en vrolijkste voor de zomer en lente! Heb je nog geen kleurtje van dit merk in je bezit? Koop er eentje! Wie vind het nou niet leuk om en zijn stash uit te breidden, en je nagels laten rocken?

H0e leuk het ook is om je nagels te lakken, soms willen je nagels net als jij, vakantie hebben. Hoe denk je dat het voor hen is als ze de hele tijd onder de nagellak zitten? Ga eens naakt door het leven, dan hebben je nagels tijd om aan te sterken. Als je toch bezi bent, geef jezelf dan meteen een manicure! Het is goed om om de tijd je nagels te knippen en te vijlen. Hierdoor worden ze sterker en mooier, zodat je ze later weer lekker kan lakken! Verzorg ook meteen je nagelriemen, dan zien je handen er ook een stuk verzorgder uit.

Ik weet dat je dit verschrikkelijk vindt om te doen, maar als je kast eenmaal is opgeruimd is het een hele vooruitgang. Je vindt nieuwe kledingsukken die je al in tijden niet gezien hebt en je hebt echt het gevoel dat je veel kleren hebt! Vervolgens blijft je kast 2 maanden of langer netjes, awesome en je hebt ook nog een goed gevoel omdat je wat hebt opgeruimd :).

Maak samen met je BFF het raarste kapsel ooit! Lach elkaar uit, help elkaar en houd een waanzinnige fotoshoot! Hoe leuk is dat? Je hebt zoveel lol, en het is helemaal gratis!

Dat waren de tips die ik had voor een superleuke vakantie!

Wat doen jullie graag als het vakantie is?

xx just a girl.

Advertenties

3 thoughts on “Bijna vakantie! What to do?

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s