DIY: Happiness

Hee!

Wie mijn blog bezoekt, weet dat mijn quote is; ‘ Happiness is not something you get, it’s something you do’ . Hiermee bedoel ik dat jij zelf bepaald of je gelukkig bent. Maar hoe wordt je dan gelukkig?

Hier wat tips om het beste uit het leven, en  jezelf te halen!

#1 Neem eens een keer de tijd om stil te staan dat het heel bijzonder is, dat wij op Aarde wonen, een planeet in het zonnestelsel, de enige planeet met leven. En hoe bijzonder het is dat wij kunnen ademen, kijken, voelen, horen en proeven. Dat wij de zon, de sterren en de maan kunnen zien en dat wij kunnen reizen naar andere planeten.

#2 Maak een lijstje met de dingen die jou echt gelukkig maken! Schrijf net zoveel tot je niets meer kan bedenken, en je je helemaal happy voelt. Bewaar de lijst en kijk ernaar als je je rot voelt. Ook leuk om te doen, maak elke jaar een nieuwe lijst, en vergelijk hem met de oude. Als je al deze lijsten bewaard zijn ze als je later oud bent superspecial voor je en heel fijn om door te lezen.

#3 Zit je in een dipje? Pak de lijst erbij, zet je vinger bij een willekeurige zin en kijk wat er staat. Is hetgene wat er staat uitvoerbaar? Ga het doen! Als er bijvoorbeeld shoppen staat, bel dan een vriendin en ga samen lekker een dagje shoppen! Is hetgene wat er staat niet uitvoerbaar, bv. door de ruimte reizen, google dan naar een planetarium en ga daar dan naartoe om planeten te kijken, ook dit is leuk om te doen met een vriendin.

#4 Zoek je dierbare op, bv. je opa en oma. Breng ze een onverwacht bezoek, hiervan zullen zij opkijken en wss heel blij van worden. En als je dierbaren gelukkig zijn, ben jij dat ook, toch?

#5 Maak net als OperationBeautyful allemaal superlieve briefjes met teksten die jou opvrolijken, zoals; It doesn’t matter how you look, cause you are beautyful. Versier ze en ga dan de stad in. hang overel lovely briefjes op. Zelf wordt je hartstikke gelukkig van de positieve teksten, en anderen kan het ook een grote boost geven. Maak daarna foto’s en zet ze op Operation Beautyful!

#6 Deze las ik in de CosmoGirl! Koop een hele vrolijke pot. Schrijf elke avond voor je gaat slapen waar je die dag dankbaar voor bent. Dat kan iets zijn als, ik ben blij met het weer van vandaag, maar ook dingen als dat je blij bent met die ene superlieve vriendin. Als je je dan een keertje echt heel rot voelt, grabbel je een papiertje uit de pot, wedden dat er binnen 1 minuut een grote glimlach op je gezicht te zien is? Ook leuk om te doen; schrijf elke dag ook een briefje met een goede daad! Dan krijg je nog een extra goed gevoel omdat je iets doet voor een naaste.

Ik wordt van het schrijven van deze tips al bijhoorlijk vrolijk! Denk dat ik een keer Opreation Beautyful ga doen! Dat lijkt mij super, om andere mensen blij te maken en ze van hun onzekerheden afhelpen!

Waar worden jullie gelukkig van?

xx just a girl.

 

Advertenties

One thought on “DIY: Happiness

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s