A smokey eye with a little bit of yellow

Hee!

Ik wilde al heel lang een ooglook voor jullie maken, maar ik ben nou ook weer niet echt een meesteres in het maken van amazing ooglooks, maar ik denk, laat ik het eens proberen. Dus laat maar weten of juulie vinden dat er vaker ooglooks moeten komen.

In de goodiebag van de Beautygloss party zat een klein oogschaduw palletje van Essence, de Quattro Eyeshadow 03 Vamp It Up en ik wilde wel eens proberen of ik met deze 4 kleuren een complete ooglook zou kunnen maken. De kleuren verschillen best wel van elkaar, dus ik vond dit best een uitdaging, maar uiteindelijk is het, vind ik zelf, wel redelijk gelukt. Dit zijn de producten die ik heb gebruikt.

Rimmel Scandal Eyes Mascara

e.l.f. Wet Gloss Lash&Brow Clear mascara

Rimmel Wake Me Up Ivory Foundation

essence Quattro Eyeshadow 03 Vamp It Up

Anatomicals Stop Cracking Up

Voordat ik alle oogschaduw ging vervagen, heb ik even een foto voor jullie gemaakt, zodat je een idee hebt van hoe ik het heb aangebracht.

Ik heb hier de oogschaduw alleen aangebracht, en voor de rest nog niks gedaan. Aan de onderkant heb ik een geel lijntje, maar dat zie je nu niet echt, maar later wel :).

Tadaa! Ik vind het niet eens een heel erg mislukte look :).  Ik heb om het geel nog iets meer terug te laten komen, aan de bovenkant nog een lijntje getrokken. Mijn lippen heb ik heeerg nude-achtig gemaakt. Dit heb ik gedaan door een klein beetje foundation op mijn lippen aan te brengen en daarna ben ik er met de Anatomicals Stop Cracking Up (te koop bij de misslipgloss webshop) overheen gegaan.

Wat vinden jullie van deze look?

xx just a girl.

Advertenties

5 thoughts on “A smokey eye with a little bit of yellow

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s