Review: anatomicals help the paw

Hee!

Vandaag heb ik een review voor jullie! Gistermiddag ging ik samen met wat vriendinnen naar een soort klimpark, waar we gingen tokkelen en teambuilding op hoogte kunnen doen. Het was super spannend, maar uitendelijk een super geslaagd uitje! Wel had ik door al die touwen hele droge handen gekregen en ze deden heel veel pijn en er zitten een soort van blaasjes op omdat je elkaar de hele tijd moest zekeren. Nou, wat is er dan beter dan juist nu een handcreme voor jullie te testen?

Een tijdje geleden bestelde ik wat producten bij de MissLipgloss Webshop. Ik was supertevreden over de service, de volgende dag had ik het al in huis. Ik bestelde onder andere anatomicals, een merk waar ik alleen maar positieve reviews over gelezen heb. Jullie hebben mijn anatomicals stop cracking up al voorbij zien komen in mijn favorieten van mei post en ik was en ben er supertevreden over. Nu wilde ik de hand creme ook eens goed testen.

Ik vind de verpakking van anatomicals altijd zoo leuk! Ze schrijven er altijd leuke berichtjes op waar je echt vrolijk van wordt! Wel is het echt een typische anatomicals verpakking, een kleur met wat tekstjes erop.

Het enige nadeel aan het uitelijk is, dat er een niet zo een hele fijne dop op zit. Dit is zo’n dop die als hij afbreekt, en dat gebeurd met dit soort doppen best vaak, de tube helemaal niet meer handig is en je hem eigenlijk wel moet weggooien.  De geur is als je in de tube ruikt niet zo heel lekker, maar als je hem op je handen smeert is hij heel subtiel en eigenlijk ruik je dan helemaal niks, dit vind ik echt een voordeel van ik vindt het altijd echt een afknapper als een handcreme geen fijne geur heeft.

De substantie van de creme is fijn, niet te zwaar of te vol, maar ook niet te waterig. Ik vind dat andere merken echt een voorbeeld moeten nemen aan de substantie van anatomicals, want hij is echt heel erg fijn! De creme smeert makkelijk uit en wordt meteen opgenomen door je huid. Dat is echt een heel groot pluspunt want ik kan er niet tegen als een creme er lang over doet om in te trekken en er dan allemaal afdrukken van vingers op je spullen zitten.

Ik vind deze creme heel erg fijn en kan hem iedereen aanraden. Ook heeft hij de rode plekjes op mijn handen minder gemaakt en mijn handen voelen nu heerlijk zacht aan!

xx just a girl.

Advertenties

3 thoughts on “Review: anatomicals help the paw

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s