Operation Beautiful in Amstelveen!

Hee!

Omdat het nu vakantie is heb ik lekker de tijd om allemaal dingen te doen die ik al heel lang wilde doen! Zo wilde ik ook hel graag een keer meedoen aan Operation Beautiful.Voor de mensen die niet weten wat Operation Beautiful is, het is best moeilijk uit te leggen. Het gaat erom dat je mooi bent zoals je bent en dat iedereen dat is. Door middel van lieve briefjes op random plaatsen op te hangen, kan je andere mensen daar gelukkig mee maken, of wordt je misschien zelf wel gelukkig gemaakt door een briefje tegen te komen!

Ik besloot om samen met mijn vriendinnen Victoria en Willemijn leuke en lieve briefjes te schrijven en daarna naar het winkelcentrum in Amstelveen te gaan om ze op te hangen. Het was superleuk om de briefjes te maken, en tijdens het ophangen waren we lekker sneaky bezig omdat het toch wel raar is om random in de Zara op een spiegel een post-it te plakken ;).

In de Tuinen.

In de etos.

In de Hema.

In de bieb.

Dit is een favo, op een lantaarnpaal in het winkelcentrum!

Bij random stoplichten.

En dit is echt de mooiste foto van allen. Aan de binnenkant van een bushokje, maar dat zie je niet omdat die doorzichtig zijn, quite genious!

Het was echt heel erg leuk om te doen en het leuke is dat het op donderdag avond altijd koopavond is in Amstelveen, dus dan zullen extra veel mensen de briefjes zien hangen! We hebben er ook nog een aantal op fietsen geplakt, allemaal als echte ninja’s zodat niemand het zou zien hihi.

xx just a girl.

Advertenties

4 thoughts on “Operation Beautiful in Amstelveen!

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s