Max Factor lipfinity lasting liptint, lipgloss en vibrant curve effect lipgloss

Hee!

Vandaag heb ik een review voor jullie over 3 Max Factor producten. Ik heb deze producten allemaal gekregen, apart van elkaar en ik vond ze wel bij elkaar passen, dus dacht ik, laat ik ze samen reviewen! Het zijn allemaal een sort of bruintinten, en ik vind ze dan niet echt goed bij mij passen en zelf hou ik er ook niet zo van. Maar Max Factor is een goed merk en ik vind toch dat jullie meer moeten weten over deze lipproducten!

Ik begin met de Lipfinity Lasting Lip Tint in de kleur 10. Ik blijf het zeggen, de kleur is niet helemaal mijn ding. Zelf ben ik meer van de lipsticks, maar ik wilde deze lipstain toch wel een keertje proberen.  De kleur is niet mijn ding maar hij blijft lang zitten. Het enige nadeel is vind ik dat hij niet overal gelijk is als het gaat om de kleur. Sommige plekjes zijn veel donkerder dan anderen.

Je ziet heel duidelijk op de foto dat niet alles dezelfde kleur is, zonde. Haha, ik vind het een beetje lijken alsof ik van de chocola gesnoept heb ;).

Dan deze lipgloss. Er staat nergens op wat voor een lipgloss het is, dus ik noem het maar gewoon lipgloss, de kleur is 190. Ook deze kleur is niet helemaal mijn ding. Ik denk dat deze lipgloss goed kan passen bij de lipstain. Hij dekt wel goed. Dat vind ik wel een voordeel van de lipglossjes van Max Factor, ze laten echt een kleurtje achter en niet alleen een glanzend laagje.

Ik vind deze kleur nog best meevallen, en ik denk dan ook dat ik deze gloss veel eerder zal pakken dan de lipstain. Wat mij ook opviel is dat hij echt intrekt in je lippen, en dat het niet zo een superglanzende gloss is, best wel mooi.

Als laatste de Vibrant Curve Effect Lip Gloss in de kleur 14. Ik vind deze het mooist van de drie. Hij laat een mooi glansje achter op je lippen en geeft ze een subtiel kleurtje. Dit klinkt raar, maar ik vind deze gloss echt heel lekker ruiken! Ik kan het niet precies beschrijven, maar de geur is echt jammie!

Dit is wel de meest matchende lip gloss van alle 3 en ik ben hier dan ook het meest tevreden over.

In het algemeen vond ik alle drie de producten goed, maar de eerste twee passen denk ik iets beter bij iemand met een getinte huid. want het lijkt bij mij meer alsof ik geknoeid heb met de chocolade ;).

xx just a girl.

Advertenties

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s