DIY: Lip Scrub

Hee!

Het is vakantie, dus dat betekent dat de vakantielifdes er weer aan komen, en hoe kan jij je nou beter voorbereiden dan heerlijk zachte kissable lips te hebben? Vandaag laat ik jullie zien hoe je een heerlijke lipscrub kan maken!

Je hebt de volgende dingen nodig:

Vaseline

Olijf olie

Suiker

Lipbalm

Potje

Mes

Vork

Lepel

Als eerste doe je wat vaseline in het potje. Je begint met een beetje, maar aan het eindkan je ervoor kiezen om er meer bij te doen.

Als tweede pak je een lipbalm ( ik heb er eentje van lipsmackers) zodat je scrub een kleurtje en een geurtje krijgt. Deze snijd je in stukjes en doe je bij de vaseline in het potje.

Voeg wat olijf olie toe, maar niet te veel. Als aan het eind blijkt dat je scrub te suikerig is, doe je er geen olie bij, maar vaseline.

Voeg dan de suiker toe. Je kan beter eerst een klein beetje doen, zodat je de dingen beter kan mengen. De lipbalm bijvorbeeld is best wel moeilijk om kapot te maken.

Dan ga je alles goed mengen en voeg je tijdens het mengen meer suiker en vaseline toe. Als je vindt dat de scrub te weinig kleur heeft kan je ook nog wat lipbalm toevoegen. Daarna zet je hem een uurtje in de koelkast zodat hij nog wat harder kan worden.

En tadaaa, en superleuke en fijne lip scrub!

xx just a girl.

Advertenties

2 thoughts on “DIY: Lip Scrub

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s