How to: Peachy look

De zomer is nu natuurlijk wel echt voorbij, maar wat is er nou leuker dan een leuke happy look te dragen?

We beginnen natuurlijk met een goede basis. Mijn huid is nu wat onrustig omdat ik me gisteren vol heb laten stempelen ( ja, met inkt). Dit ging er niet zo makkelijk af, en dat voel ik nu ook. Ik gebruik mijn Rimmel Foundation, maar je kan natuurlijk ook je eigen favoriete foundation gebruiken.

Dan breng ik wat concealer aan om mijn wallen te verbergen en wat rode plekjes.

Dan poeder ik mijn gezicht wat af met een matte poeder. Ook shape ik mijn gezicht een beetje met een bronzer, maar het is natuurlijk je eigen keuze om dit wel of niet te doen.

Blush-time! Omdat ik voor redelijk opvallende lippen en ogen ga, laat ik mijn blush lekker onopvallend. Je kan natuurlijk ook over the top gaan, maar ik denk dat jet mooier is om je cheeks wat rustiger te laten.

Ik gebruik een lekkere fluffy oogschaduwkwast, omdat ik bij deze look maar 1 oogschaduwkleur  ga gebruiken. Zorg er wel voor dat de kleur mooi overloopt, dus wat minder fel in je crease. We brengen een mooie perzikroze kleur aan, ik liet hem al zien in een shoplog.

Dan maak ik een wing, maar dan zonder een echte wing als je me nog snapt ;). Ik gebruik hier een speciale stift, dat vind ik persoonlijk makkelijker.

Als ik een lijntje boven mijn oog trek, of het nu met potlood of stift is, je ziet altijd een huidkleurig lijntje eronder en dat vind ik niet zo mooi. Als je dan met een oogpotlood langs je bovenste wimperrand gaat, is het helemaal zwart, like I want!

Breng je favo mascara aan!

Als laatste nog wat lipstick! Dit is de kleur Coral Bliss van MAC, en past helemaal bij je look!

En dit is dan de final look! Het is een happy look, maar wel draagbaar! Je kan natuurlijk ook gaan voor een nude lipstick of een lippenbalsem voor overdag, en de peachy lipstick voor ’s avonds.

Ik hoop dat jullie dit een mooie look vinden!

xx Cath

Advertenties

One thought on “How to: Peachy look

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s