Nagellak Remix #3 Herfst

Je kan er niet meer om heen, op de fiets vriezen je handen eraf en ook de blaadjes vallen van de bomen. Het is herfst, en daar horen natuurlijk wat leuke lakjes bij! Uit mijn stash zocht ik 3 lakjes uit die ik mooi vind passen bij de herfst. In de herfst houd ik vaak van wat donkerdere kleuren, maar wel met een glittertje. Dit maakt mijn dag toch wat vrolijker, als er weer een hoosbui op mij neerkomt.

Als eerste een prachtige koele kleur van OPI. Dit is het enige lakje van OPI dat ik bezit, en ik vind het oprecht een  mooie kleur. Hij is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar ook voor een herfstige dag.  Het is de kleur Lucerne-Tainly Look Marvelous en hij dekt in 2 laagjes. Ik vind het fijn dat het lakje snel droogt, want ik ben gewoon hartstikke ongeduldig. Op je nagels zijn de glitters echt prachtig, en geven ze haast een metallic effect.

Dan een lakje van de DA uit de Glam&Glitter lijn. En de naam van die lijn zegt het eigenlijk al, nummer 110 is een en al sparkle. Voor de herfst is deze kleur denk ik de beste van de 3. Het heeft iets herfstigs, de bruin-oranje kleur doet me denken aan de blaadjes die nu van de bomen vallen. Ook dit lakje dekt in 2 laagjes. Het enige nadeel is dat dit lakje na 1 dag al gaat chippen, dus een topcoat is bij deze kleur noodzakelijk.

Ik weet niet of dit lakje van Max Factor nog te koop is, omdat ik niet heel erg bekend ben met de lakjes van dit merk. Het is de kleur 900 Ruby Fruit van de naiLFinity lijn. Ik ben serieus zwaar teleurgesteld in de kwaliteit van dit lakje. De kleur vind ik prachtig, daar niet van. Maar hij dekt gewoon nog niet goed na 4 laagjes, hij lakt streperig en het kwastje is bagger. Zonde, omdat het gewoon een hartstikke mooie kleur is. Ik denk dat ik dit lakje ook maar meteen weggooi, want ik ga hem toch nooit meer gebruiken. Gelukkig heb ik wel soortgelijke kleuren, die ik misschien nog wel mooier vind.

Ik ben erg tevreden over de eerste 2 lakjes, maar het Max Factor lakje is gewoon heel erg slecht.  Ik kan iedereen wel het OPI lakje aanraden, een prachtige kleur en ook leuk voor kerst.

xx Cath

Advertenties

One thought on “Nagellak Remix #3 Herfst

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s