Doorgaan of stoppen?

Ik zit de laatste tijd te denken of ik echt door wil gaan met mijn blog. Er zijn veel kanten die ik hartstikke leuk vindt hoor, maar het is gewoon en beetje ingewikkeld. Omdat ik nu in de 3de zit, volg ik alle vakken en dat is gewoon heel erg zwaar. Niet eens over de schooltijd, want ik zit niet langer op school ofzo, maar meer het verdelen van tijd over meer vakken. Ik zit nu vaak ’s avonds tot laat aan mijn huiswerk of leerwerk, en ben dan meestal te moe om te bloggen. Het stomme is, dat WordPress ook nog eens tegenwerkt doordat ik bijna aan de 100 procent foto’s zit. Ik vind bloggen echt superleuk, ik vindt jullie superleuk, jullie reactie’s zijn geweldig, maar alles doet stom en ik erger me dood dat ik niet gewoon rustig foto’s kan uploaden. Ik zit nu heel erg met de vraag of ik door wil gaan en zo ja, dan ga ik voor kerst mijn eigen domein vragen. Ik wil agirlslifestyle graag uitbreidden tot .com of .nl.

Nou, ik wil graag weten hoe jullie hier over denken, en wat je er van zou vinden als ik een eigen domein zou kopen?

xx Cath

Advertenties

8 thoughts on “Doorgaan of stoppen?

  1. Je moet natuurlijk je eigen keuze maken! Als je het zo druk hebt, moet je het in ieder geval even rustig aan doen tot je wel manieren vindt om het vol te houden. Natuurlijk is het niet leuk om te stoppen als je iets leuk vindt, dus ik zou zeggen, ga door. De tip die ik je mee wil geven is, maak een photobucket aan en link naar die afbeeldingen, dat is heel simpel en zo heb je geen gezeur over foto limiet. Ook je foto’s resizen helpt een hoop! Ik gebruik al jaren photobucket en het is best simpel :)

  2. Ik ben ook gestopt omdat ik het zo druk heb, maar ik mis het wel. Voordeel dat ik nu gewoon alle tijd heb en ook nog creatief bezig kan zijn, met mn blog kon ik dat niet echt meer behalve als het voor mn blog was.. Het is een moeilijke keuze maar als ik jouw was zou ik doorgaan en het langzaam steeds opbouwen, misschien kan je vragen of mensen op je blog willen schrijven? Succes x

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s