Gastpost: Wenkbrauwen, voor iedere gelegenheid een andere look

Belangrijk onderdeel van de make-up trends deze winter is de manier waarop je jouw wenkbrauwen opmaakt. Om te beginnen is de trend natuurlijk en volumineus – afgevlakte en getekende wenkbrauwen zijn helemaal uit de tijd. Aan de technieken om je wenkbrauwen op te maken is de laatste jaren enorm veel aandacht aan besteed en er is dan ook heel veel verbeterd. Ze permitteren je om van de ene op de andere dag van smalle naar bredere wenkbrauwen over te stappen. Ook kan je wenkbrauwen die recht zijn binnen een mum van tijd voorzien van een boogje of een hoekje en andersom. Je kunt de styling van je wenkbrauwen dus gemakkelijk aanpassen aan je outfit. Ook heel handig als je van verkleedkleding houdt!

oog

Het is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld, als je je maar aan de volgende regels houdt: kies een matte oogschaduw die één tint lichter is dan je haar. Vul dan je wenkbrauwen met een make-upkwastje met deze oogschaduw in. Hiermee kan je je wenkbrauwen de vorm geven die jij die dag wilt hebben. Met een fijn wenkbrauwpodlood teken je nu je wenkbrauwen in met kleine streepjes. Hierna laat je de oogschaduw en het wenkbrauwpotlood in elkaar overlopen door met een mascaraborsteltje zigzag in opwaartse richting over je wenkbrauwen te borstelen. Als laatste fixeer je het resultaat met een doorzichtige gel. Deze breng je eenvoudig met een klein (schoon) mascaraborsteltje aan.

Combineer deze feestdagen een markante wenkbrauw met een opvallende mond. Stift je lippen fel rood met een glanzende lippenstift. Voor een nog beter resultaat gebruik je een bloedrode matte lippenstift en maak je het af met een transparante lipgloss. Zo blijft het de hele dag (of avond) goed zitten en hoef je niet steeds naar de badkamer te lopen om het bij te werken! Nog een tip: al deze make-up producten kan je heel gemakkelijk met elkaar vergelijken en kopen op Beslist.nl.

Dit artikel is geschreven door Kim Vos van beslist.nl

Advertenties

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s