Day Zero Project

 Zelf vind ik het heel leuk om to do lijstjes te maken, zoals sommigen van jullie misschien wel weten, ik plan voor school elk weekend in lijstjes, maak lijstjes op mijn telefoon, en zie ook op twitter en facebook vaak dingen voorbij komen die ik zeker op mijn bucketlist wil zetten.  Nu vind ik bucketlist lijstjes heel moeilijk om te maken, ik weet niet goed waar ik het moet opschrijven en hoe ik het dan ga afhandelen als het gebeurd is. Haal ik het dan van de lijst af? Laat ik het staan maar zet er een vinkje achter? Nu heb ik een site ontdekt waarmee je allemaal leuke uitdagingen voor jezelf kan bedenken.

De site heet Day Zero Project en je kan voor jezelf verschillende bucketlists maken. Dingen die je binnen een bepaalde tijd gedaan wilt hebben en dingen die je ooit in je leven wilt doen. Zo is het heel makkelijk voor jezelf om dingen ook echt te bereiken. Zelf heb ik nu een project lopen dat 101 things in 1001 days heet.

Ik heb voor mezelf 101 tasks opgesteld, die ik ga uitvoeren in 1001 dagen. Het leuke van de site is, is dat je je challenges zelf kan bedenken, maar ook kan overnemen van andere mensen. Het kost wel een paar uur tijd voordat je je 101 challenges bedacht hebt, maar dan heb je ook dingen die je echt wilt doen. Zelf heb ik wat makkelijkere dingen afgewisseld met wat onwaarschijnlijkere dingen. Zo houd ik mezelf gemotiveerd en kan ik om de zoveel tijd een challenge afvinken. Wat ook leuk is aan de site, is dat je ziet hoeveel procent je van de challenges volbracht hebt. Zo zie je hoeveel challenges je nog moet doen en ook hoeveel dagen je nog over hebt.

 

Ik kon mijn eigen lijst hier niet naartoe kopiëren, ik weet niet hoe dat moet maar hier zie je een voorbeeldlijst van wat voor een challenges je kan doen en hoe de lijst eruit ziet. Zelf heb ik nu al een paar challenges volbracht:

– Order something at ebay.

– Learn to make sushi.

– Travel to London.

– Meet a celebrity.

– Travel somewhere by train.

– Buy underwear at Victoria’s Secret.

– Go to school without make-up.

– Go shopping at Forever21.

Day Zero Project heeft mij persoonlijk wel geholpen om deze dingen te volbrengen, en me daar bewust van hebben gemaakt. Ik denk niet dat zonder Day Zero deze dingen me niet gelukt waren, maar nu heb ik er dubbel plezier van omdat ik ze letterlijk afkruis van mijn ‘to do’ list. Je kan elkaar ook volgen zodat je op de hoogte blijft van andere mensen hun succes. Zorgt er ook weer voor dat je extra gemotiveerd raakt! Wil je weten welke challenges ik allemaal op mijn lijst heb staan of wil je me volgen? Hier is mijn account. Dan kan je wat inspiratie opdoen qua leuke challenges en hopelijk maak je zelf ook een account aan en behalen we samen onze goals!

x Cathelijne

Advertenties

2 thoughts on “Day Zero Project

  1. Deze site is echt geweldig, en super leuk dat je erover gepost! Ik weet niet of je me nog kent, maar een jaar geleden hebben we ooit een keer een linkruil gedaan haha. Maar ik ben ook weer net als jou gisteren weer begonnen met bloggen. Je blog is in ieder geval echt super leuk!

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s