Stella Z Eyelash

Het is voor de meeste van jullie geen geheim dat ik niet zo goed ben met nepwimpers. Ik weet gelukkig dat ik niet de enige ben die hier struggles mee heeft. Daarom zal ik ook nooit echt dure nepwimpers kopen. Nu kwam ik in Italië een paar nepwimpers tegen die ik er heel mooi uit vond zien, en ze waren ook nog eens in de uitverkoop. Ik heb er maar 2,50 voor betaald en dit zijn mijn fijnste en mooiste nepwimpers tot nu toe(en dat wil wat zeggen ;p)!

stella z

Ik vind de verpakking mooi, niet te schreeuwerig maar wel de nadruk op de wimpers leggend. Wel doet de verpakking me een beetje denken aan de verpakking van de MAX wimpers van Action, die is namelijk ook zwart. Leuk dat erop de achterkant een redelijk duidelijke uitleg staat over hoe je de wimpers moet opplakken, er staan zelfs plaatjes bij!

IMG_0119

Ik vind deze wimpers echt mooi. Ze ogen natuurlijk, en de gekruiste wimpers zorgen voor een heel mooi effect. Dunnere en dikkere wimpers worden door elkaar afgewisseld. Net als bij de meeste wimpers, moet je ze zelf op maat knippen. Ik raad aan om aan de buitenkant een stukje eraf te knippen(geld voor elke wimper). De binnenkant van de wimper is vaak met kleinere haartjes en als je die weghaalt zorgt dat voor een rare, niet kloppende uitstraling. Bij ‘heftige’ nepwimpers is dat iets minder belangrijk, maar deze wimpers zijn nog redelijk neutraal en moeten niet te veel opvallen tussen je eigen wimpers.

IMG_0120

Ook bij dit setje wimpers zit een klein tubetje wimperlijm. De meeste lijmen zijn niet heel goed, waardoor de wimper met moeite aan te brengen is. Deze lijm verbaaste me. Na 30 seconden te hebben gewacht, was hij supersticky en liet de wimper niet makkelijk los. Ideaal dus voor een hele dag of een lange avond. Maar zo’n sterke lijm heeft ook wel een nadeel: toen ik de wimpers eraf haalde, heb ik heel hard moeten trekken en het zou me niks verbazen als ik hier en daar wat wimpers mis. Genoeg gekletst, laten we kijken naar het resultaat!

stella z 01

Ik beheers de kunst van het aanbrengen nog niet helemaal, maar dit is wel het eerste paar nepwimpers wat ik echt mooi vind! Links zie je mijn oog met alleen een likje mascara, en rechts met de wimper. Ik kan mijn eigen wimpers er wel nog tussen zien, maar ik vind het best natuurlijk overkomen!stella z 02

Full face vind ik ze prachtig! Dit is echt het soort wimper waar ik naar op zoek ben. Ze zijn niet te dramatisch, en vallen niet te veel op. Maar voor blondines zorgen ze wel voor vollere, donkere wimpers.

IMG_0117

Ik vind de Stella Z Eyelashes heel fijn en ga ze zeker een keertje opdoen naar een schoolfeest of een andere speciale mooie-oog-opslag-waardige situatie. Het enige nadeel is het verwijderen van de wimpers. Een reden om ze dus niet te vaak te gebruiken, je wilt je echte wimpers wel graag houden ;).

X Cathelijne

Advertenties

One thought on “Stella Z Eyelash

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s