My fave music atm!

Ik ben echt zo’n persoon die niet zonder muziek kan. Ik doe alles met muziek; afwassen, op me kamer chillen, bloggen, reizen. Muziek kan mijn mood heel erg beïnvloeden en sommige muziek raakt me echt. Het hoeft niet eens een bepaalde tekst te zijn(hoewel dat vaak wel het geval is), ook muziek kan ik heel mooi vinden. Vandaag voor jullie een paar liedjes die ik non stop luister.

Ja, dit nummer is nog echt zomers maar I don’t care! Dat we weer naar school moeten betekend niet meteen dat de zomer voorbij is. Dit nummer vind ik echt heel chill en luister ik als ik vrolijk ben, of vrolijk wil worden. Ik weet niet hoe het kan, maar sommige melodietjes vrolijken mij op en dit is zo’n melodie.

Ik weet niet wat er aan de hand is de laatste tijd, maar ik ben echt into de Ed Sheeran muziek. Ik vind het lekker om naar te luisteren en dit is het soort liedje waar ik ook heel erg op de tekst let. De teksten van Ed Sheeran zijn altijd zo mooi! Dit liedje mag dan oud zijn, dit is toch mijn meest geluisterde liedje op het moment.

Liedjes die ik vaak op de radio hoor(ik luister altijd WildFM, voor de mensen die dat willen weten) blijven in mijn hoofd zitten en vind ik ook leuk. Het enige irritante aan de radio is dat ik nooit weet hoe het liedje heet dat ze draaien. Het duurde ook even voordat ik wist hoe deze heette, aangezien ik dacht dat One Direction aan het zingen was. Maar dit bleek The Wanted te zijn, met een soort One Direction nummer. Ik vind het een leuke combinatie en zing lekker mee!

Ik ben nooit heel erg fan geweest van Selena Gomez en toen ik dit nummer hoorde vond ik het ook niet heel speciaal. Dat kwam vooral doordat ik het live op tv hoorde(op MTV). Maar toen ik het een paar weken later op de radio hoorde klonk het veel beter haha! Leuk dat er een soort Indiaase feeling inzit. Het maakt het liedje anders dan muziek van andere artiesten. Ook de tekst is erg pakkend, dus dit liedje is ook een echte meezinger!

Liedjes in een andere taal dan Nederlands en Engels spreken me wel een beetje aan. Het feit dat het niet een taal is die ik supergoed ken geeft me een zeer exotisch gevoel(jaja, ik weet dat Frankrijk geen tropisch land is haha). Ik probeer de tekst mee te zingen voor zover dat kan en heb daar erg veel lol mee haha. Ik kan dit lied echt aanraden om een paar keer te luisteren, vooral het refrein is heel catchy!

Nou, nu hebben jullie weer wat songs die je kan luisteren als je huiswerk moet maken ofzo. Meeh, morgen is mijn officiële eerste echte schooldag en ik wordt nu al depressief van het feit dat ik de wekker moet zetten en moet fietsen. The being lazy time is defenitely over.

X Cathelijne

Advertenties

Make me happy, leave a comment!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s